Hupsista! Leffakaunotar paljasti takapuolensa kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Katherine Heigl on siirtynyt viime vuosina televisiosarjoista elokuvien pariin. Viime aikoina kaunotar on samalla keskittynyt kahden adoptoidun tyttärensä hoivaamiseen. Eilen hänellä sattui nolo asumoka New Yorkissa.

Katherine Heigl on Isossa Omenassa parhaillaan kuvaamassa Doubt-elokuvaansa, ja eilen hän vaihtoi vaatteita keskellä kuvauksia. Kameroiden pyöriessä Katherine paljasti takapuolensa ja samalla hetkellä paparazikuvaaja sattui ikuistamaan tilanteen taustalta. Kuvia tarkemmin katsoessa kuitenkin selvisi, että leffakaunottarella oli jalassaan myös sukkahousut.

Katherine Heigl ja Josh Kelley avioituivat vuonna 2007. Pari tapasi laulajana työskentelevän Kelleyn musiikkivideon kuvauksissa vuonna 2005. Katherine Heigl on elokuvaurallaan keskittynyt lähinnä komedioihin. Näyttelijätär on nähty pääosissa muiden muassa elokuvissa Paksuna, The Ugly Truth ja Killers.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash