Näin amerikkalaisjoukot tekisivät maihinnousun nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi sotahistorian legendaarisimmista maihinnousuista tehtiin maaliskuussa 1945 Japanin Iwo Jima -saarelle, jossa japanilaiset avasivat rannalta tulen amerikkalaisjoukkoja vastaan. Nykyisin sama tilanne tehtäisiin hieman toisin, ja nyt Sploid on julkaissut verkosssa videon esimerkistä.

Etelä-Korean Pohangissa sijaitsevalla Dogue Beachilla järjestettiin Yhdysvaltojen merivoimien ja Etelä-Korean armeijan yhteinen maihinnousuharjoitus. Samalla nähtiin miten operaatio nykyisin toteutettaisiin ilmassa tapahtuvien räjähdysten sekä ajoneuvojen aikaansaaman savuverhon peittäessä näkyvyyden rannalta maihin nouseviin sotilaisiin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat