Näin teet ruokaa astianpesukoneessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset rakastavat ideoita, jotka helpottavat arkea. Miltä kuulostaa keino, jonka avulla ruoka valmistuu astianpesukoneessa samalla, kun astiat peseytyvät puhtaaksi? Aivan, ensikuulemalta todella ällöttävältä.

Entäpä jos kerromme, että ruoat on pakattu omiin vedenkestäviin vakuumipakkauksiin tai purkkeihin? Tällöin idea nousee uudelle tasolle. Astianpesukoneessa voi valmistaa esimerkiksi parsaa, vihreitä papuja, kanaa tai kalaa. Pane parsat tai pavut purkkeihin, jonne lirautetaan pari desiä vettä, nokare voita ja haluamiaan mausteita.

Sulje purkin kansi kunnolla ja aseta purkki astianpesukoneeseen ylätasolle. Kananrinnan tai lohen voi valmistaa samalla tyylillä, mutta nesteeksi käytetään 2,5 desilitraa valkoviiniä ja vettä niin paljon, että isossa rasiassa oleva kana tai lohi peittyy. Mausteita voi panna makunsa mukaan ja tavallinen pesuohjelma valmistaa ruoan. Vinkit jakoi Pure wow -sivusto.