215 158 LEGO-palikasta rakennettiin aidon kokoinen asuntovaunu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muovisia Lego-rakennuspalikoita voidaan pitää aikamme nerokkaimpana lastenlelusarjana. Tanskalaisen Legojen voitokas konsepti perustuu palikoiden monipuolisuuteen – niitä rakentavat sekä lapset että aikuiset.

Legoihin hurahtaneet aikuiset luovat jatkuvasti mitä uskomattomampia luomuksia. Julkisuudessa on nähty Lego-palikoista rakennettuja autoja, avaruusraketteja ja kokonaisia minikaupunkeja. Nyt esittelyyn nousee Legoista valmistettu asuntovaunu.

Motorhome & Caravan Show esittelee Lego-palikoista rakennetun aidon asuntovaunun kokoisen luomuksen. Sen lisäksi, että asuntovaunua voi vetää auton perässä, on sen sisustus rakennettu samoista muovipalikoista kuin ulkokuori. Lego-asuntovaunun rakentamiseen kului 215 158 rakennuspalikkaa ja yli tuhat miestyötuntia.