Etanoita kasvoille kauneuden takia – kokeilisitko tätä itse?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin etanakasvohoidoista, joissa asiakkaiden kasvoille asetetaan etanoita. Etanoiden liman on kerrottu ylläpitävän ihon kosteutta, vähentävän tulehduksia, hoitavan aknea ja poistavan kuollutta ihoa. Hoitomuoto on keksitty Japanissa.

Etanoiden limassa on samoja ainesosia kuin markkinoila olevissa kauneudenhoitotuotteissa. Limassa on muun muassa erilaisia proteiineja, antioksidantteja ja hyaluronihappoa. Nyt BuzzFeed on pannut väkensä testaamaan etanahoitoja ensimmäistä kertaa elämässä.

Kasvoille asetettavat etanat matelevat ympäriinsä jättäen jälkeensä erittämäänsä limaa. Ihmisten reaktiot ovat huvittavia. Osa koekaniineista jopa uskoo, että etanat purevat, vaikka hoidossa käytettävillä matelijoilla ei ole hampaita. Ihmisten mielipiteet ovat ristiriitaisia hoidon jälkeen – osa kehuu kasvojensa tuntuvan paremmilta ja toiset ovat etanoista sekaisin.

Olisitko sinä valmis kokeilemaan?