Nainen, näin ostat täydellisen seksilelun – älä tee alkeellisia virheitä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisille tarkoitetu erotiikkavälineet ovat useimmiten väriseviä tai vaginaan työnnettäviä sauvoja, joiden tehtävänä on omaromantiikan suorittaminen. Yleensä seksivälineitä mainostetaan rakkauden rakettimatkan adjutanteiksi, jotka saavat nautinnon laajenemaan universumin rajamaille.

Eroottisia välineitä on yhtä moneen makuun kuin on naisiakin. Toiset pitävät mahdollisimman aidon näköisistä ja tuntuisista dildoista, kun osa vannoo nopeasti tärisevän pikkupupun nimeen. Seksilelujen hintalappu saattaa nousta helposti korkeaksi, sillä huippumerkkien tarjoama laatu myös maksaa.

Omatoimista seksivälineharjoittelua ei kannata kuitenkaan aloittaa siitä kalleimmasta lelusta. Järkevämpää on tutustua valikoimaan pikkurahalla. On monenlaisia keinoija, joiden avulla voi venyttää penniä vibraattoreja hankkiessa.

Edulliset seksivälineet toimitetaan yleensä yksinkertaisessa pakkauksessa, niissä on paristo ja tuote on valmistettu silikonia edullisemmasta materiaalista. Nettikaupoista kannattaa katsoa alennuskori tai hakea hakutyökaluilla alle 20 euron välineitä, mikäli ei ole varma oikeasta seksilelusta. Jos vierailee alan liikkeessä, kannattaa pyytää myyjältä asiantuntevaa apua.

Lisäksi välineen ostamisessa kannattaa muistaa mahdollisten pattereiden ja puhdistusaineiden hankkiminen, jotta uuden lelun testiajo ei pääty jo ennen kuin ehtii alkaa. Mikäli oma budjetti ei riitä lempilelun hankkimiseen, kannattaa pyytää sitä lahjaksi. Vaihtoehtoisesti ystäviä voi ilahduttaa seksikaupan lahjakorteilla.