Pikkutyttö puhalsi synttärikynttilät – hiukset olivat liian lähellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet lapset rakastavat syntymäpäiviä. Juhlallisuuksiin kuuluu aina tärkeässä roolissa oleva syntymäpäivälaulu ja kynttilöiden puhaltaminen. Eräät vanhemmat ovat kuvanneet kaksi vuotta täyttävän tyttärensä syntymäpäivän alkamista, kun tytär sai puhaltaa kynttilät.

Videolle tallentuikin lopulta aivan toisenlainen tilanne kuin mitä vanhemmat olivat ajatelleet. YouTube-videolla nähdään suloinen tyttö, jolle on jo pienestä iästä huolimatta ehtinyt kasvaa upeat ja pitkät vaaleat hiukset.

Tyttö on innoissaan, kun hänelle lauletaan, minkä jälkeen hän kumartuu donitsiin upotettujen kynttilöiden ylle puhaltamaan ne. Ennen kuin lapsi ehtii huomatakaan, hänen hiuksensa ovat jo syttyneet palamaan.

Tytön kumartuessa palavien kynttilöiden ylle tuli tarttuu nopeasti hänen pitkiin hiuksiinsa. Äiti hätääntyy ja sammuttaa tulen nopeasti, mikä on saada tytön tolaltaan. Tytön järkytys menee kuitenkin nopeasti ohi, kun sisar ottaa donitsin ja puhaltaa kynttilät pikkusiskon puolesta. Tyttö hurraa lopuksi innoissaan hieman lyhentyneistä hiuksista huolimatta.