Remonttimies ei ollut tosimies – kiljui kuin pikkutyttö hiiren nähtyään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Remontin äänet olivat saaneet talossa asuvan hiiren häiriintymään. Jyrsijä oli epäonnekseen ajautunut lopulta liian lähelle remontoitavaa seinää ja se joutui moukarin alle. Hiirellä ei ollut muita vaihtoehtoja, kuin paeta seinään muodostuneen reiän kautta.

Hiiri hyppäsi suoraan remonttimiehen jalkojen eteen ja siitä vasta mekkala syntyikin. Remonttimies alkoi kiljua nähtyään hiirulaisen ja mukaan liittyivät pian myös muut perheenjäsenet. Kaikki kiljuivat kuorossa hiiren juostessa rappuset alas.

Toivottavasti jyrsijä tajusi, ettei se ollut tervetullut asuntoon. Hiirikammoiset perheenjäsenet nimittäin varmasti kaivoivat hiirenloukut esiin tapauksen todistamisen jälkeen. Tilanteesta kuvattu video on julkaistu netissä.