Kädestä puhkaistiin valtava rakkula – video ei herkimmille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Autopesulassa työskentelevä mies oli saanut käteensä palovamman. Toisen asteen palovamman seurauksena miehen kämmeneen alkoi kerääntyä nestettä ja pian kädessä oli valtava rakkula. Kun kipu alkoi käydä sietämättömäksi, hakeutui mies sairaalaan.

Lääkäri kertoi, että paranemisen kannalta olisi parasta tyhjentää rakkula ja puhdistaa se. Daily Mail -lehden mukaan operaatio on kuvattu videolle. Operaatiovideo ei ole herkimmille, sillä se saa katsojan voimaan pahoin.

Palovammasta kärsinyt mies suhtautui operaatioonsa reippain mielin ja hän käyttäytyi epämiellyttävästä tilanteesta huolimatta mallikkaasti. Lääkäri onnistui tyhjentämään rakkulan, avaamaan sen ja puhdistamaan haavan. Toimenpiteen päätteeksi haava sidottiin. Palovammojen hoidossa on tärkeää huolehtia ihon puhdistamisesta, ettei tulehduksia pääse syntymään. Pienimpienkin palovammojen hoidosta kannattaa huolehtia.