Hurja video: Kissa putosi kuudennesta kerroksesta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Rio de Janeiron pelastuslaitos oli saanut ilmoituksen pinteessä olevasta kissasta. Utelias viirusilmä oli pudonnut kerrostalon ikkunasta ja se oli jäänyt jumiin kuudennen kerroksen ilmastointilaitteen päälle. Silminnäkijät kuvasivat pelastusoperaation videolle.

Hätääntynyt kissa pelästyi palomiestä, joka laskeutui sitä kohti valjaiden varassa. Kissa joutui pakokauhun valtaan ja se uhmasi henkensä päästäkseen palomiestä karkuun. Lopulta palomies pääsi lähietäisyydelle ja hän tarttui kissasta kiinni.

Panikoiva lemmikki alkoi kiemurrella pelastajan käsissä ja lopulta palomiehen ote lipesi. Kissa putosi hengenvaarallisen korkealta maahan. Hetkellisesti vaikutti siltä, että kissan kohtalo oli sinetöity. Sitten videolta paljastui, että kissa olikin päätynyt turvallisesti palomiesten syliin, sillä se oli pudonnut keskelle pelastuskangasta ja palomiehet saivat sen kiinni.