Koiranpentu kohtasi ensikerran vesikupin – reaktio ihastuttaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Janoinen koiranpentu oli ilmoittanut omistajalleen Beth Martinille vesikulhonsa tyhjentyneen haukkumalla. Omistaja täytti karvakuonon juoma-astian kylmällä vedellä ja asetteli sen Ollie-koiran eteen. Bethin hämmästykseksi koira säikähti vettä.

Martin on kuvannut riemastuttavan kotivideon vettä juovasta koirastaan. Vesi oli niin kylmää, että koira sai riehakkaan energiaspurtin hörpättyään vettä. Ollie juoksenteli päättömänä ympäriinsä ja sitten se kokeili uudelleen hörpätä vettä janoonsa.

Beth kehoitti Ollieta juomaan lisää, sillä hän tiesi, että koira oli kaiken temmeltämisen jäljiltä janoinen. Karvakuono suhtautui kylmään veteen epäröiden ja jopa peläten. Kun omistaja kysyi koiralta oliko vesi liian kylmää, koira vastasi siihen myöntävästi haukkumalla.