Eteläkorealaiset orposiskot kohtasivat 40 vuotta myöhemmin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etelä-Koreassa syntyneet siskokset erotettiin 40 vuotta sitten lapsina. Sattumalta molemmat tytöt adoptoitiin Yhdysvaltoihin, ja nyt he ovat vahingossa löytäneet toisensa. Molemmat työskentelevät nykyään samassa sairaalassa sairaanhoitajina ja vieläpä samassa työvuorossa.

Eteläkorealaiset sisarukset erotettiin heidän ollessa pieniä lapsia. Heillä oli yhteinen isä. Holly adoptoitiin Yhdysvaltoihin vuonna 1978 hänen ollessa yhdeksänvuotias. Hän kuitenkin muisti Meagan-pikkusiskonsa, joka oli viety pois hänen elämästään vuosia aiemmin.

Molemmat tytöt adoptoitiin yhdysvaltalaisiin perheisiin, Tyynen valtameren toiselle puolelle heidän kotimaastaan. Holly sijoittui New Yorkiin ja Meagan kasvoi Virginiassa. Holly ei saanut ajatuksiaan irti pikkusiskosta ja yritti jäljittää häntä korealaisista orpokodeista – tuloksetta.

Kului 40 vuotta ja Holly palkattiin floridalaiseen sairaalaan hoitajaksi. Kaksi kuukautta myöhemmin hän sai Meaganin harjoittelijaksi. Hän ei kuitenkaan tunnistanut siskoaan, koska molempien tyttöjen nimet oli muutettu adoptoinnin yhteydessä.

Kun keskustelujen myötä selvisi, että molemmat naiset oli aikoinaan adoptoitu Koreasta ja heillä oli taannoin sama sukunimi, alkoi vyyhti purkautua. DNA-testi todisti, että naiset olivat sisaruksia, Today-lehti uutisoi. Kohtalo ohjaa ihmisen oikeaan paikkaan tai sitten universumilla on hyvin kieroutunut huumorintaju.