Nainen synnytti lentokoneessa – lentoemot kätilöinä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Chinese Airways -lentoyhtiön lentokone on joutunut tekemään hätälaskun Alaskaan, sillä koneessa ollut taiwanilaisnainen alkoi synnyttää kesken lennon. Balilta Los Angelesiin matkalla ollut lentokone otti uuden suunnan hätätilanteen vuoksi.

Vaarallinen tilanne sai alkunsa siitä, kun raskaana oleva nainen alkoi voida huonosti. Lentoemot alkoivat tiedustella matkustajilta, oliko heidän joukossaan lääkäriä. Henkilökunnan onneksi lääkäri löytyi ja hän kiirehti naismatkustajan avuksi. Lääkäri totesi, että synnytys oli käynnistynyt.

Taiwanilaisnaisen lapsivedet menivät, kun lentomatkaa oli kestänyt kuusi tuntia. Lennon oli määrä kestää 19 tuntia. Lapsi syntyi vain hetkeä ennen kuin lentokone laskeutui Anchoragen lentokentälle. Kätiöinä toimineet lentoemot käärivät lapsen peittoon.

Vastasyntyneen tyttövauvan ensirääkäisy kantautui läpi lentokoneen ja ihmiset hurrasivat ja taputtivat sen kunniaksi. Lentokoneen matkustajamäärä oli kasvanut yhdellä ihmisellä lennon aikana. China Post -lehden mukaan nainen ja tyttövauva toimitettiin sairaalaan ja molemmat voivat hyvin. Lapsi syntyi Yhdysvaltain ilmatilassa ja näin ollen hänelle on myönnetty Yhdysvaltain kansalaisuus.