Instagramin ykkösestä kova kisa – yllätysnimi vei voiton

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin Kim Kardashianin syrjäyttäneen Beyoncen kuvapalvelu Instagramin seuratuimpana henkilönä. Nyt supertähtien välinen kisailu sosiaalisen median suurimmasta seuraajajoukosta on kuitenkin saanut jälleen uuden, yllättävän käänteen.

Poptähti Taylor Swift on syrjäyttänyt Kim Kardashianin Instagramin seuratuimpien henkilöiden ykköspaikalta. Swiftillä on nyt 51,4 miljoonaa seuraajaa, Kardashianin seuratessa täpärästi perässä 49,3 miljoonalla seuraajalla.

Taylor Swiftillä on seuraajia 10 miljoonaa henkeä enemmän kuin koko Kanadassa on asukkaita. Swiftin kiilatessa kärkipaikalle Beyonce tippui listan kolmannelle sijalle. Neljänneksi ja viidenneksi eniten seurattuja Instagram-tähtiä ovat Selena Gomez ja Taylor Swiftin verivihollinen, Katy Perry.