Brooklyn Beckham neuvoo Instagram-käytössä – älä tee näitä virheitä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

David Beckhamin pojasta Brooklynistä on kasvanut monien nuorten tyttöjen ihastelema 16-vuotias komea miehen alku. Brooklynin suosio näkyy muun muassa Instagramissa, jossa hänellä on huimat 4,7 miljoonaa seuraajaa. British Vogue -lehti halusikin saada lukijoilleen Brooklynin vinkit siihen, miten Instagramia käytetään oikein.

Brooklyn antoi Voguen lukijoille neuvoja Instagramin käyttöä varten. Ensimmäinen neuvo oli se, että omalla tilillään kannattaa julkaista muitakin kuvia kuin selfieitä, ja selfie-keppikin kannattaa jo unohtaa sillä se oli hauska vain ensimmäiset viisi minuuttia. Brooklyn neuvoo olemaan käyttämättä liian radikaaleja filttereitä ja muokkaamaan kuviaan hieman hienovaraisemmin.

Brooklyn kieltää Instagramin käyttäjiä pyytämästä vieraita ihmisiä seuraajikseen, koska se on hänen mielestään omituista. Viimeisenä ja tärkeimpänä neuvona Brooklyn kehottaa pitämään sovelluksen kanssa hauskaa ja olemaan ottamatta koko sovellusta tai kuvien ottamista liian vakavasti.