Selkäpiitä karmivat instrumentit – hittikappale esitettiin hammaslääkärissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monista isoiksi hiteiksi nousseista kappaleista syntyy nopeasti verkkoon erilaisia versioita. YouTuben välityksellä moni huikea versio saa ansaitsemansa huomion, ja nyt valokeilan onkin aika siirtyä myös Andrew Huangin hauskaan videoon, jossa mies esittää Can’t Feel My Face -kappaleen.

Andrew Huang on tehnyt todella kekseliään ja hauskan version The Weeknd -yhtyeen Can’t Feel My Face -nimisestä kappaleesta, joka nousi heti ilmestyttyään myös Suomen radiokanavien soittolistoille. Huang on käyttänyt hammaslääkärin vastaanottoa omana esiintymislavanaan ja keksinyt muuntaa huoneesta löytyneet välineet instrumenteikseen.

Huang on nauhoittanut muun muassa kumihanskojen, potilastuolin, poran ja puudutusruiskujen ääntä nauhalle ja tehnyt niiden avulla kappaleesta kekseliään version. Video on kuvattu Kensingtonissa United Smiles -hammaslääkärin vastaanotolla, jossa Huang ei jättänyt mitään välinettä hyödyntämättä. Video näyttää hyvältä, mutta hauskan visuaalisuuden lisäksi Huangin versio myös kuulostaa hyvältä.