Kissa kohtasi vihollisensa – olikin oma häntä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pahvilaatikkossa istuvan Maras-kissan rentoutuminen oli keskeytynyt edessä kiemurtelevan, karvaisen ilmestyksen takia. Kissa puolusti pahvilaatikkoaan hyökkäämällä tunnistamattoman tunkeilijan kimppuun. Marasin omistaja kuvasi kissansa puuhastelut videolle.

Omistajat eivät olleet uskoa silmiään nähdessään, että kissa hyökkäili ja puri omaa häntäänsä. Maras ei selvästikään tiennyt, että kyseessä oli kissan oma häntä. Pähkähullu käytös sai pisteen, kun omistaja kaatoi pahvilaatikon ja pakotti Marasin pois.

Kissa syöksähti omalle hiekkalaatikolle ja päivä jatkui taas normaaliin malliin. Toivottavasti oman hännän jahtaamisen syy oli leikki, eikä se, että kissa oli ahdistunut tai stressaantunut, kuten häiriökäyttäytymiseen liittyvät tutkimukset ovat antaneet ymmärtää.