Hurja näky: Syntymätön lapsi ”tanssi” äitinsä vatsassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Raskaana olevan brasilialaisnaisen rentoutuminen kampaajalla keskeytyi, kun vatsassa oleva vauva alkoi liikehtiä. Äidin lisäksi myös kampaajat huomasivat vatsan hurjan liikkumisen. Vauva heilahteli vatsan sisällä kuin se olisi tanssinut.

Voimakkaasta heilahtelusta huolimatta äiti pysyi yllättävän rauhallisena ja hän nauroi hytkyvälle vatsalleen. Pienen lapsen liikehtiminen on havaittavissa videolta.

Liikkuminen erottui tarkemmin, kun äiti käänteli vatsaansa. Äidin tekemästä liikkeestä lapsi näytti innostuvan entisestään. Lopulta näytti siltä, kuin vauva olisi itse pyrkinyt kääntyilemään vatsan sisällä puolelta toiselle.

Netissä julkaistu videon on poikinut valtaisan kommenttiryöpyn. Joidenkin mielestä näky on niin hurja, että videon aitoutta on epäilty. Monen mielestä näky muistuttaa kohtausta Alien-elokuvista.