Yökerho tarjosi asiakkaille drinkkejä seksileikkejä vastaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suosittu meksikolainen yökerho Capezzio on joutunut sulkemaan ovensa, kun kävi ilmi, että yökerhossa tarjottiin naisille ilmaisia drinkkejä seksuaalisia palveluksia vastaan. Veracruzissa sijaitseva Capezzio joutui lopettamaan toimintansa kohun saattelemana.

Kohu yökerhon tempauksista sai alkunsa siitä, kun netissä julkaistiin kuvia ja videoita yökerhon juhlista. Eräällä videolla nainen tarjosi miehelle suuseksiä keskellä tanssilattiaa saadakseen ilmaisen juoman ravintolassa. Video lähti leviämään sosiaalisessa mediassa ja se päätyi viranomaisten käsiin.

Viranomaiset ilmoittivat yökerhon omistajille, että he olivat menneet liian pitkälle. Mirror-lehden mukaan Capezzio oli ratsattu kahdesti ennen tapauksen julkituloa ja viranomaiset löysivät baarista alaikäisiä juhlijoita. Juhlista kuvatut videot olivat viimeinen niitti ja ravintoloa menetti lupansa.