Arabimies testasi kaavussa Hoverboardia – kivulias lopputulos!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Dubain kaduilla kiitänyt arabimies oli kiinnittänyt parvekkeella olleen naisen huomion. Tarkkasilmäinen nainen huomasi, että mies testasi kadulla suosittua Hoverboardia. Nainen päätti kuvata mielenkiintoisen näyn videolle.

Ajoneuvolla hurjastellut arabimies päätti sillä hetkellä testata kuinka nopeasti menopeli kulkee. Vauhti kiihtyi liian nopeasti ja mies menetti tasapainonsa.

Silminnäkijöiden kauhuksi mies lensi kaaressa asvaltille. Toivottavasti kyseessä ei ollut koeajo, sillä videon perusteella voisi luulla, että kaupat jäivät tekemättä. Arabimiehen harmiksi tapaus oli päätynyt naisen kuvaamalle videolle. Hurjastelun kivulias ja kiusallinen lopputulos päätyi lopulta nettiin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat