Elefanttilauma raivostui motoristille – hyökkäsi kimppuun tiellä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Khao Yain kansallispuistossa ajellut motoristi oli joutunut keskeyttämään matkansa tielle marssineen elefanttilauman takia. Thaimaalaisen luonnonpuiston eläinasukkaat olivat hermostuneet moottoriajoneuvojen äänistä.

Tielle pysähtyneen auton kojelautakameraan on taltioitunut hetki, kun elefanttilauma lähestyi motoristia. Yksi elefanteista lähestyi maahan kaatunutta ajoneuvoa ja mies perääntyi tien reunaan. Norsut koskettelivat kärsällään miehen moottoripyörää aivan kuin ne olisivat halunneet kertoa, että moottorin äänet häiritsivät niiden rauhaa.

Motoristi seisoi tien reunassa odottaen kärsivällisesti elefanttien poistumista. Lopulta lauma jatkoi matkaansa. Elefantit olivat tehneet asiansa selväksi: Tiellä kaahaaminen ärsytti niitä.