Mies yllätti McDonald’sissa – huikea dubstep-esitys pahvimukilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parker Kane on todella taitava beatboxaaja, joka rakastaa musiikkia. Hän tekee siskonsa kanssa upeita versioita YouTube-kanavalleen tunnetuista kappaleista, joissa Parker tekee taustoja beatboxaamalla ja hänen siskonsa Hayley laulaa.

Parker on todella luova, mikä käy hyvin ilmi muun muassa hänen uusimmasta videostaan. Idahossa asuva Parker on julkaissut YouTube-kanavallaan uuden videon, jossa hän esittelee ilmiömäisiä beatboxing-taitojaan. Tällä kerralla Parker ei tee ääniä pelkän suunsa ja äänihuuliensa avulla vaan hänellä on apunaan McDonald’sista ostettu pahvimuki, johon puhaltaen mies loi nopeasti dubstep-kappaleen kuin tyhjästä.

Parker Kane tekee videolla pahvimukin avulla dubsteptyylisen esityksen kavereilleen. Hän luo mukiin ja pilliin puhaltamalla konemaisia ääniä niin taitavasti, että niitä ei voisi uskoa tällä tavalla tehdyiksi. Parkerin pöytäseurue kuvaa miehen esitystä innoissaan ja tuntuu olevan yllättynyt hänen kekseliäisyydestään.