Taylor Swift maailman kovatuloisin laulaja – tienaa lähes miljoonan päivässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Taylor Swift on tunnettu avokätisyydestään fanejaan kohtaan. Kukaan ei enää ihmettele miksi, sillä nainen listattiin juuri eniten tienaavien laulajatähtien kärkeen. Taylor Swift on tällä hetkellä maailman parhaiten tienaava laulaja tienaamalla noin miljoonan päivittäin.

25-vuotiaan laulajattaren tulot lähtivät rakettimaisesti nousuun 1989-albumin ja sen tiimoilta startatun konserttikiertueen jälkeen. Taylor Swift on tienannut Express-sivuston mukaan tämän vuoden tammikuusta lähtien huikeat 317,8 miljoonaa dollaria, mikä tekee lähes miljoonan jokaista päivää kohden.

Taylor Swiftin arvellaan saavan miljardöörin statuksen ennen kuin hän täyttää 30 vuotta, mikä tekisi hänestä yhden koko maailman rikkaimmista naisista. Analyytikko Mike Raian mukaan Taylor Swift on tällä hetkellä koskematon asemassaan, koska hän on tilastoissa niin paljon muita edellä. Kukaan ei voi tulla tämän vuoden aikana enää ylittämään hänen tulostaan Raian mukaan.