Vaimon Snapchat-kuvat paljastivat liikaa – rysän päältä kiinni pettämisestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa täytyy olla tarkkana, ettei tule paljastaneeksi liikaa yksityisluonteisia asioita ulkopuolisille. Nyt eräs nainen katuu kuitenkin varmasti Snapchat-kuviaan, joissa hän tuli paljastaneeksi liikaa omalle aviomiehelleen. Tuloksena nainen jäi nimittäin kiinni pettämisestä.

Vaimo lähetti miehelleen kaksi Snapchat-kuvaa, joissa molemmissa hän poseerasi alusvaatteisillaan kameralle. Kännykkäkameran sijainti paljasti, ettei se ollut pöydällä saati sängyllä, joten todennäköisesti joku toinen henkilö piteli sitä.

Nainen kuitenkin väitti ottaneensa kuvan automaattiajastuksella. Väitteeltä meni kuitenkin pohja, kun toisessa kuvassa näkyi myös osa hotellihuoneen lattiaa ja lattialla miehen kengät. Siinä vaiheessa suhde oli sinetöity. Mies julkaisi myöhemmin kuvat Reddit-palvelussa.

Reddit
Reddit