Matkayhtiön lisäpalvelu: Ammattikuvaaja ottaa kadehdittavia lomakuvia

Lux Matkailu · Annika Kela

Matkayhtiö El Camino Travel tarjoaa asiakkailleen lisäpalvelua, joka takaa lomakuvien onnistumisen. Yhtiö tarjoaa asiakkaiden käyttöön lomakohteissa ammattivalokuvaajia, jotka ottavat matkaajista kadehdittavan upeita lomakuvia.

Yhtiön mukaan asiakkaiden ei tarvitse huolehtia kuvien onnistumisesta, sillä ammattilainen hoitaa homman. Valokuvaaja seuraa matkaajia päivän aktiviteetteihin ja ottaa heistä yhteiskuvia, joita lomalaiset voivat lisätä sosiaaliseen mediaan.

Lisäpalveluun kuuluu, että valokuvaaja ottaa asiakkaista vähintään 20 kuvaa päivittäin. Valokuvaajia on ohjeistettu ottamaan matkalaisista kuvia, jotka tekevät muut kateellisiksi. Ammattikuvaajat räpsivätkin kuvia etenkin silloin, kun matkalaiset pitävät hauskaa yhdessä ja nauravat toistensa vitseille.

El Camino Travelin lisäpalvelu ei ole edullinen, sillä ammattikuvaaja kustantaa noin 2.500 dollaria lomamatkalta. Mikäli taskusta löytyy sen verran ylimääräistä ja haluaa saada lomastaan vain onnistuneita kuvia, on lisäpalvelun hyödyntäminen silloin hyvä valinta.

Jump on in. The water feels fine. We are feeling the Emerald Coast froth. #elcaminotravel #nicaragua

Kuva, jonka BE A TRAVELER, NOT A TOURIST (@elcaminotravel) julkaisi

We were looking for the perfect Sunday space to dwell in but looks like @jessechamberlin has got it covered in Greece. #elcaminotravel

Kuva, jonka BE A TRAVELER, NOT A TOURIST (@elcaminotravel) julkaisi

It's FRIDAY ya'll!!! Let your hair down while you get down. Weekend plans? What's on tap?! #elcaminotravel #maderaslife

Kuva, jonka BE A TRAVELER, NOT A TOURIST (@elcaminotravel) julkaisi

Cheers! We made it through Monday. Sometimes just THAT is good enough. ?: @jenniferyoungstudio on our latest Colombia trip! #elcaminotravel

Kuva, jonka BE A TRAVELER, NOT A TOURIST (@elcaminotravel) julkaisi