Kyyhky sammui nurmikolle – umpijuovuksissa käyneistä hedelmistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Humaltuminen ei ole pelkästään ihmisten etuoikeus. Myös eläimet voivat saavuttaa kovan päihtymystilan esimerkiksi syötyään käyneitä hedelmiä, kuten eräälle kyyhkysparalle on käynyt Youtubessa jaetulla videolla.

Youtuben Rumble Viral -kanavan videolla mies on löytänyt pihalta käyneitä omenoita syöneen, humalaisen linnun. Mies intoutuu kuvailemaan syksyistä tilannetta luontodokumenttien kertojaääniä muistuttavalla tavalla.

– Et pysty lentämään? Noh, parempi jättää avaimet taakseen joka tapauksessa, muuten saattaa käydä huonosti, videon kuvaaja toteaa humalaiselle kyyhkyselle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat