Mies sytytti exänsä talon tuleen – tanssi sitten katolla kaikkien nähden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internet on pullollaan tarinoita eronneista ihmisistä, jotka raivospäissään tuhoavat entisten kumppaneidensa omaisuutta. Tuoreen amerikkalaistapauksen päätteeksi katkera ex-poikaystävä esitti vielä viranomaisille ja median edustajille pienen voitontanssin.

Indianapolisissa asuva Matthew Ross varasti ensin ex-tyttöystävänsä auton ja kolaroi ajoneuvon sähkötolppaan. Tämän jälkeen puukon kanssa aseistautunut mies palasi naisen kotiin ja linnoittautui sisälle. Pian Ross nousi rakennuksen katolle, josta alkoi RTV 6 -uutisten mukaan nousta savua.

Poliisit yrittivät neuvotella Rossin kanssa tuloksetta. Mies tiputti puukon kädestään, mutta alas tulemisen sijaan hän alkoi tanssia katolla liekkien palaessa hänen taustallaan. Lopulta viranomaiset onnistuivat taltuttamaan Rossin etälamauttimien avulla. Viranomaisten mukaan kiinniotettu mies on jo jonkin aikaa kärsinyt vihanhallintaongelmista.