2000-luvun aerobicia – näin jumppaat selfie-kepin kanssa

Digi Fitness · Annukka Heikkilä

Selfie-keppi tuli markkinoille noin vuosi sitten ja siitä on nopeasti kasvanut yhden joulun hittituotteesta itseään kuvaaville ihmisille korvaamaton apuväline. Selfie-keppi on edelleenkin melko huvittavalta näyttävä kapistus, minkä vuoksi siitä tehdyt parodiat eivät näytä loppuvan.

Nyt Arvid Byström on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän esittelee ystävänsä kanssa uutta liikuntamuotoa. Liikuntamuoto on nimeltään Selfie Stick Aerobics, jolle naiset ovat tehneet oivan esittelyvideon. Jokainen selfie-kepin omistaja voi ottaa kameransa esiin ja liittyä hikoilemaan videon ohjeita seuraten.

Videossa on hauska 90-lukua henkivä tunnelma eikä naisilta näytä huumorintajuakaan puuttuvan. Toinen naisista näyttää videolla erilaisia liikkeitä, joita tehdessä jumppaaja voi ottaa itsestään paljon kuvia. Ajatuksena selfie-keppijumppa ei taida olla kovin kaukana todellisuudesta, mutta onneksi tällä hetkellä suositut treenimuodot ovat kuitenkin edelleen fyysisesti rankkoja.