Papparaisen hurja lähtö huoltoasemalta – todellista Duudson-meininkiä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Walesilaisella huoltoasemalla asioinut pariskunta on tehnyt näyttävän lähdön pihasta tankkauksen jälkeen. Erikoinen tilanne tallentui Murco-huoltoaseman valvontakameralle Eglwyswrw’ssa, Britanniassa. Iäkäs kuski ajoi liian jyrkästi mutkasta ja renkaat nousivat korokkeelta ilmaan.

Yhtäkkiä auto tasapainotteli kahden renkaan varassa. Mäen alla auto laskeutui takaisin neljälle renkaalle. Voisi luulla, että autossa istuneet säikähtivät hurjaa stunttia.

Huoltoaseman työntekijät seurasivat tilannetta valvontakameran näytöltä, eivätkä he kyenneet pidättelemään nauruaan. Metro-lehden mukaan työntekijät arvelivat kuskin olevan iältään noin 80-vuotias. Autoilijat selvisivät hurjasta tilanteesta onneksi säikähdyksellä. Oli kauhistuttavan lähellä, ettei auto kipannut mutkassa kyljelleen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.