Poliisi: Marty McFly pidätetty tänään Melbournessa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään on juhlapäivä miljoonille Paluu tulevaisuuteen -elokuvien ystäville, sillä elokuvassa aikakone vie päähenkilöt juuri tähän päivään. Suomessa tosin vasta huomiseen, sillä tarkka hetki koittaa ensi yönä kello 02.29 Suomen aikaa. Juhlapäivä on saanut elokuvan fanit liikkeelle.

Hetki sitten Australian poliisi tiedotti, että Melbournen poliisi on pidättänyt Marty McFly -nimisen amerikkalaismiehen häiriköinnistä. Kuvassa pidätettu poseeraa Delorean-auton vieressä. Delorean oli Paluu tulevaisuuteen -elokuvien aikakone. Tiedossa ei ole onko kyseessä aito tapaus vai pelkkä poliisin ajankohtainen vitsi.

Marty McFly from Hill Valley, California was arrested in Melbourne today for disturbing the space-time continuum.

Posted by Victoria Police on 20. lokakuuta 2015

Paluu tulevaisuuteen on Robert Zemeckisin ohjaama tieteiskomedia, joka tuli elokuvateattereihin vuonna 1985. Elokuvassa Marty McFly ja Emmett ”Doc” Brown matkustivat tulevaisuuteen juuri tähän päivään, joka oli elokuvassa tasan 30 vuotta silloisesta nykyhetkestä eteenpäin.

Paluu tulevaisuuteen 2
Paluu tulevaisuuteen 2