Rukoilijasirkan pesä löytyi autosta: Koko perhe huusi yhteen ääneen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Autossa olevasta lokerikosta oli alkanut putkahdella esiin pieniä rukoilijasirkkoja. Perheenjäsenet oivalsivat, että autoon livahtanut rukoilijasirkka oli tehnyt pesän säilytyslokeroon. Äiti päätti hankkiutua pesästä eroon lastensa avustuksella.

Nainen hankki pienen pussin, jonne hän voisi laittaa pienet rukoilijasirkat munakoteloineen. Tarkan suunnitelman jälkeen oli aika siirtyä toteutusvaiheeseen. Kun perheenäiti avasi kotelon, alkoi perheenjäsenet huutaa yhdessä kovaan ääneen.

Lokerosta syöksähti ulos pieniä sirkkoja. Äiti rohkaistui ja asetteli kotelon pieneen muovipussiin. Perheenjäsenen urakasta kuvattu video on julkaistu netissä. Huvittava video osoittaa, että harmittomat pikkusirkat saivat koko perheen tilapäisesti kauhun valtaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.