Mykistävä video Kiinasta – taivaalle ilmestyi kaupungin siluetti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Foshanin kaupungin yllä on nähty selittämätön ilmiö Guangdongissa, Kiinassa. Taivaalla olevien pilvien seasta nimittäin paljastui suur-kaupungin siluettia muistuttava näky. Ilmiö on saanut tutkijat ja luonnontieteilijät hämilleen.

Kiinalaisessa uutislähetyksessä nähty video on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa. Yliluonnollisiin ilmiöihin erikoistunut Paranormal crucible-kanava on antanut oman selityksensä ilmiölle. Kanavan mukaan kuvassa on heijastus rinnakkaisesta maailmasta.

Kanavan ylläpitäjät pitävät mahdollisena sitä, että rinnakkaisessa ulottuvuudessa Foshanin kaupungin tilalla on suurkaupunki, joka on jättiläismäisten pilvenpiirtäjien keskittymä. Netissä on myös spekuloitu, että kyse on NASA:n suorittamasta Project Blue Beam -hologrammiprojektista. Selityksille ei ole löytynyt todisteita, joten vaikuttaisi siltä, että Foshanin ilmiö jäänee mysteeriksi.