Vaimo vastasi keittiöremontista – jäätävän näyttävä tulos!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brittimies on julkaissut Facebookissa esittelyvideon uudesta keittiöstään. Vilkkuvien värivalojen keskellä oleva keittiö oli Joe Dawsonin mukaan hänen vaimonsa suunnittelema. Mies totesi ratkiriemukkaan videonsa tiedoissa, että näin voi käydä jos antaa puolisolle vapaat kädet remontissa.

Daily Mail -lehden mukaan Dawson vitsaili, että hän aikoo tienata remonttirahat takaisin tilapäisellä yökerholla. Joe ilmoitti valmistavansa uudessa discokeittiössä halukkaille drinkkejä kolmen punnan hintaan.

Pariskunnan uudella keittiöllä on nyt kaksi käyttötarkoitusta. Päivisin se toimii perinteisenä keittiönä ja iltaisin se on heidän oma yksityisbaarinsa. Ehkäpä jatkossa Joe osallistuu asunnon remontoimiseen yhdessä vaimonsa kanssa.