Antti Tuiskulle jälleen platinaa – Peto on irti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku teki helmikuussa näyttävän paluun parrasvaloihin. Uusi musiikki esitteli aiempaa kypsemmän, varmemman ja rennomman Antti Tuiskun. Nyt Peto on irti -single on ylittänyt platinalevyrajan.

– Lähden parin viikon päästä Peto on irti -konserttikiertueelle, eikä fiilis voisi olla parempi! Lähes kaikki konsertit on myyty loppuun jo ennen kiertueen alkua. Haluan kiittää jokaista vanhaa ja uutta fania, jotka kulkevat rinnallani tätä ainutlaatuista matkaa, Antti iloitsee.

Antti Tuiskun toukokuussa ilmestynyt kymmenes studioalbumi En kommentoi ylitti hiljattain platinarajan, kesällä platinaan ylsi myös levyltä löytyvä jättihitti Keinutaan feat. VilleGalle. Levyltä on julkaistu lisäksi sinkut Blaablaa (En kuule sanaakaan) ja Hiton pelkuri.

Syksyn mittaan Antti on ihastuttanut katsojia Nelosen Vain Elämää -ohjelmassa ja muun muassa tulkinnallaan Vicky Rostin kappaleesta Sata salamaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat