Melkoinen kalansaalis – vene upposi ja mies ui rantaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kalajutut ovat usein liioiteltuja ja itse kalastamisen jälkeen saaliiden pituus saattaa tarinoissa vaihdella kymmenillä senteillä. Moni ottaa kuvia pyydystettyjen kalojen kanssa muistoksi ja todisteeksi kavereilleen, minkä ansiosta totuutta on enää hankala suurennella.

Eräs kalastaja sai todella mieleenpainuvan kalatarinan, joka onneksi tallentui päähän kiinnitettyyn kameraan. Pietarissa kalastanut mies on kuvannut erään kalastusreissunsa videolle. Hän on saamassa todella suuren saaliin ja kelaa virveliään raskaasti hengittäen.

Kala tulee näkyviin ja se näyttäisi olevan isokokoinen hauki, mikä varmasti lämmittää kalastajan mieltä. Juuri kun mies on nostamassa kalaa veneeseen tapahtuu kuitenkin jotain odottamatonta.

Mies kallistuu veneessä taaksepäin nostaessaan kalaa haavilla veneeseen, jolloin vene hörppää vettä ja alkaa upota. Vene saaliineen ja kalastustarvikkeineen uppoaa nopeasti pinnan alle, ja mies joutuu uimaan täydet varusteet yllään rantaan. Onneksi hänelle jäi tästä tapahtumasta tarinan kertomisen lisäksi myös videomateriaali todistamaan, että veneen kaatanut saalis todella oli melko suuri.