Morsian ojensi isälle todistuksen neitsyydestään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen Mike Freeman on tunnettu pastori. Mies saattoi äskettäin tyttärensä vihille. Nyt Instagramissa leviää Freemanin julkaisema kuva, jossa tytär todistaa kirjallisesti olevansa yhä neitsyt.

Brelyn Bowman on käynyt pyytämässä isälleen lääkärintodistuksen siitä, että naisen immenkalvo on yhä vahingoittumaton. Brelyn on elänyt siveellistä elämää, eikä ole lääkärin mukaan harrastanut esiaviollista seksiä. Mike Freeman esittelee tyttärensä ojentamaa neitsyttodistusta ylpeänä sosiaalisessa mediassa.

New York Postin mukaan myös Brelyn nykyinen aviomies Timonthy on ollut koskematon ennen avioliittoa, vaikka tästä ei olekaan olemassa erillistä lääkärintodistusta. Bowmanien häissä oli yhteensä 3 500 vierasta, ja Brelyn oli vannonut jo 13-vuotiaana pysyvänsä neitsyenä hääpäiväänsä saakka.

Kuva, jonka @drmikefreeman julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat