Supermallien muotinäytöksessä yllätyskäänne – BSB nousi lavalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

H&M julkaisi juuri uuden vaatemalliston, joka lanseerattiin näyttävästi New Yorkissa. Balmain x H&M -nimisen malliston lanseeraustilaisuuden yhteydessä järjestettiin upea muotinäytös, jossa monien huippumallien mukana kävelivät muun muassa muotialan tuoreet tulokkaat Kendall Jenner ja Gigi Hadid.

Muotinäytöksen jälkeen juhlapaikalle oli tuotu yllätysesiintyjä, joka varmasti pääsikin yllättämään kaikki vieraat. Backstreet Boys nousi lavalle esittämään kutsuvieraille ja malleille kappaleen I Want It That Way, joka näytti uppoavan yleisöön todella hyvin.

Backstreet Boys on yksi niistä poikabändeistä, jonka kappaleiden sanat lähes jokainen nainen muistaa ulkomuistista. Kendall Jenner ja Gigi Hadid eivät tässä mielessä olleet poikkeustapauksia, ja he tanssivatkin laulaen koko kappaleen ajan eturivissä Alessandra Embrosion kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash