117-kiloinen nainen taistelee ylipainoa vastaan – tankotanssi palautti itsevarmuuden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

117-kiloinen nainen harrastaa monen ihmetykseksi ja motivaatioksi paljon fyysistä voimaa ja notkeutta vaativaa tankotanssia. Huomattavasta ylipainostaan huolimatta Eda Marbury on voittanut kaikki itsetunto-ongelmansa tankotanssin avulla yksi pyörähdys kerrallaan.

Vielä hetki sitten Eda Marbury ei pystynyt katsomaan itseään edes peilistä, mutta nyt hänestä on tullut jo todellinen internetsensaatio, joka on inspiroinut monia muitakin painonsa kanssa taistelevia. 25-vuotias Eda kertoo tankotanssin saavan hänet tuntemaan itsensä sensuelliksi, seksikkääksi ja vahvaksi.

Kuten olemme aiemmin saaneet huomata, tankotanssi näyttäisi sopivan kaikille halukkaille aina 66-vuotiaista isoisistä lähtien. Muutama vuosi sitten Talent-ohjelmassa tuomariston häikäisi ylipainoinen perheenäiti Lulu, joka yllätti kaikki upealla tankotanssinumerollaan.