Airbus A380 -superjumbo alitti helikopterin ilmassa – raju stuntti videolle

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Dubain taivaalla on tallentunut kuvausryhmän videolle niskavilloja nostattava näky. Helikopterin vieressä lentänyt Airbus A380 -matkustajakone nimittäin lensi suoraan helikopterin alta. Vaarallinen stuntti oli kuitenkin etukäteen suunniteltu.

Ammattikuvaajat halusivat saada mahtipontisia kuvia maailman suurimmasta matkustajalentokoneesta. Hurjimmassa kohtauksessa jättiläismäinen Airbus A380 lensi helikopterin alle 300 metrin välimatkalla. Adrenaliinia nostattava stuntti suoritettiin Emirates Airlines -lentoyhtiön markkinointimateriaalia varten.

Helikopterin oli lennettävä mahdollisimman lähellä taivaiden jättiläistä. Voisi luulla, että kuvausryhmä onnistui tehtävässään. Kuvaustuokiosta julkaistu video saa varmasti lentokonefanaatikot villiintymään.