Aviomies paritti omaa vaimoaan – 2 742 asiakasta neljässä vuodessa

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Ranskalainen pariskunta elätti perheensä hieman kyseenalaisin tavoin pitämällä vaimoa kaupan. Mies paritti vaimoaan muille miehille ja sopi naiselle tapaamisia heidän kotiinsa. Nainen harrasti seksiä neljän vuoden aikana peräti 2.742 miehen kanssa, mikä toi pariskunnalle mukavat tulot.

54-vuotias mies elätti perhettään liiketoiminnalla, jossa hän paritti vaimoaan. Mies sopi vaimolleen tapaamisia heidän kotiinsa ja asiakkaiden saapuessa käymään hän pakeni pois tieltä viisivuotiaan lapsensa kanssa talon ulkopuolelle autoon odottamaan.

Vaimon vuokraaminen toi perheelle mukavat lähes 7.000 euron tulot kuukausittain, mutta nainen sai paiskia summan eteen kyllä melko paljon töitäkin. Perheen jäätyä toiminnasta kiinni sekä mies että vaimo pidätettiin, mutta lopulta pelkästään miestä vastaan nostettiin syytteet.

Mies tulee Mirror-lehden mukaan saamaan kymmenen vuoden vankeusrangaistuksen, mutta on tällä hetkellä vangittuna vain takuita vastaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat