Lentokentän näyttöruutuihin ilmestyi aikuisviihdettä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lissabonin lentokentällä on sattunut lokakuisena aamuyönä kiusallinen virhe. Lentokentän opastenäytöissä nimittäin esitettiin yllättäen matkustajille aikuisviihdettä. Kentällä asioineet turistit huomasivat tilanteen noutaessaan matkatavaroitaan.

Sen sijaan, että näytöissä olisi lukenut saapuvien lentojen tiedot ja matkatavaroiden hihnat, näkyi niissä kohtauksia aikuisviihteestä. Lentokenttä oli kolmen aikaan aamuyöllä hiljainen, joten tilanne jäi monilta väsyneiltä lentomatkustajilta kokonaan huomaamatta.

Tilanteesta kuvattu video julkaistiin sittemmin verkossa. Daily Mail -lehden mukaan portugalilainen media uutisoi tapauksesta näyttävästi. Lentokenttä on aikonut selvittää mistä tilanne johtui. Työntekijät epäilevät, että kyseessä oli tekninen virhe ja kentän sisäinen informaatiokanava oli vaihtunut vahingossa maksulliseksi aikusviihdekanavaksi.