Taapero fiilisteli Antti Tuiskua – välittömästi nettihitti!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime päivinä Facebookissa on ihastuttanut pieni taapero, joka eläytyy koko sydämellään Antti Tuiskun kappaleen mukana. Antti Tuiskun Vain Elämää -ohjelmasta tutuksi tullut Sata salamaa -versio saa pienen Jerry-pojan tanssimaan syöttötuolissaan ja laulamaan mukana.

Antti Tuisku on tehnyt huikean comebackin kirkkaimpiin parrasvaloihin Peto on irti -hittinsä myötä. Nykyään Antti Tuiskun keikoille saapuu tulvien ihmisiä tanssimaan ja nauttimaan hyvästä tunnelmasta ja musiikista, minkä kohta kaksi vuotta täyttävä Jerry ymmärtää varsin hyvin.

Jerryn äiti Kaisa Järvensivu julkaisi videon pojastaan suoraan Antti Tuisku Official -sivuille Facebookiin, jossa se nousi välittömästi valtavaan suosioon. Pieni fani on saanut ansaitsemansa huomion ja tittelin Antti Tuiskun isoimpana ja hellyttävimpänä fanina.

Jerry 1v 10kk, todellinen pikku petofani

Posted by Kaisa Järvensivu on Tuesday, October 20, 2015

Katso video tästä.