Jalaton nainen elää unelmaansa – skeittaaja, stunttinainen ja malli

Viihdeuutiset · Annika Kela

Losangelesilainen kaunotar Kanya Sesser on syntynyt ilman jalkoja. Se ei ole kuitenkaan rajoittanut 23-vuotiaan naisen elämää, vaan hän elää täysillä tehden samoja asioita kuin muut. Nainen harrastaa muun muassa skeittilautailua ja lumilautailua.

Kanya Sesser kokee, että hänen erilaisuutensa on hänen vahvuutensa. Sisukas ja tempperamenttinen Sesser on periksiantamaton, eikä hän ole koskaan ajatellut, että hänen jalattomuutensa olisi este unelmien tavoittelemiselle.

Daily Mail -lehden mukaan Sesser rakastaa itsensä haastamista. Sen ansiosta neitokainen elää nyt unelmaansa. Sesser on nimittäin ryhtynyt alusvaatemalliksi. Kaunotar tienaa jopa 1.000 dollaria päivässä mallina, näyttelijänä ja stunt-naisena. Sesserin mukaan hänen sinnikkyytensä on hänen adoptiovanhempiensa kasvatuksen ansiota ja hänen poikaystävänsä Brian Waters on myös yksi hänen suurimmista tukipilareista.