Kyllä kelpaisi! Näin upea on British Airwaysin Dreamlinerin ykkösluokka

Lux Matkailu · Terhi Piiroinen

Paremmat Kemppaiset matkustavat luksus silmäkulmassa. Silloin, kun ei ole rahasta kiinni, panostetan laatuun ja hyvinvointiin. Esittelemme British Airwaysin uuden Boeing 787-9 Dreamlinerin ykkösluokan, joka tarjoilee hieman erilaisen tason matkustamiseen kuin tavallisten pulliaisten turistiluokka.

Syyskuun lopussa Heathrowlta lentämisen aloittanut British Airwaysin Dreamliner tarjoaa ykkösluokkaan haluaville kahdeksan omaa aluetta muhkeilla nojatuoleilla, suurilla näytöillä ja täydellä palvelulla varustettuna. Lentokone lentää aluksi Lontoosta Delhiin, ja tällöin ykkösluokan matkustajille annetaan omat pienet Burberryn lompakot muistoksi.

Ykkösluokassa on tunnelma kuin viiden tähden hotellissa. Lentoemännät tarjoilevat samppanjaa, pyjamia sekä toilettilaukun täynnä Anya Hindmarchin tuotteita. Mukana on myös aromaterapiatuotteita, tossuja sekä vastamelukuulokkeet. Sisustuksessa on käytetty samoja materiaaleja kuin Aston Martineissa, Jaguareissa ja Land Rovereissa. Ruoka on ensiluokkaista – puhumattakaan laatuviineistä. Ykkösluokan lentolippujen hinnat liikkuvat tuhansissa euroissa, Daily Mail tietää.