Povipommien povipommi – Samantha Fox saapuu Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980 ja 1990 -lukujen supertähti, englantilainen laulajatar Samantha Fox saapuu Suomeen 14. marraskuuta, kun hän esiintyy Seinäjoella. Retroklubi Club Onniteekin pikkujoulubileisiin saapuvan Foxin

Lontoosta kotoisin oleva Samantha Fox tuli julkisuuteen 1980-luvulla The Sun –lehden vähäpukeisena kolmossivun tyttönä. Fox on mallin ja laulajan uransa lisäksi tullut tunnetuksi myös TV-kasvona sekä fiktion että tositelevision puolella.

Foxin ensimmäinen albumi Touch Me viihtyi Suomen listoilla kokonaiset 40 viikkoa, ollen listan kärjessä kolme viikkoa. Hänen toinen albuminsa Samantha Fox oli listoilla 17 viikkoa, käyden parhaimmillaan sijalla 2.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat