Tältä nälkäisenä treenaaminen tuntuu – video kiteyttää tunteen

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni lähtee urheilemaan nälkäisenä. Treeniajankohtaa suunnitellessa omaa syömistään tulisi jaksottaa niin, että viimeisimmästä ateriasta on kulunut aikaa kahdesta kolmeen tuntiin ennen urheilusuoritusta. Tällöin nälkä ei ole vielä kova, mutta vatsa ei myöskään ole täynnä ja haittaa kovan treenin suorittamista.

YouTube-videolla nähdään hauska sketsi siitä, millaista nälkäisenä treenaaminen on. Moni liikkuva ihminen voi varmasti samaistua videolla esiintyvien naisten läpikäymiin tilanteisiin ja houkutuksiin, sillä yllättävän usein treenaamaan lähdetään liian tyhjällä vatsalla. Töiden venyessä tai muiden aikataulullisten haasteiden yllättäessä osa ruokailuista jää väliin, mutta treeniä ei haluta sen vuoksi perua.

Täysin tyhjällä vatsalla urheileminen voi olla uuvuttavaa. Salilla kaverin kanssa puheenaiheet liikkuvat yleensä ruoan ympärillä ja sen, mitä treenin jälkeen tekisi mieli syödä. Jos mieliteoilta haluaa välttyä, kannattaa jättää rahansa kotiin kun on lähdössä lenkille tai kuntosalille. Kannattaa kuitenkin muistaa, että pieni itsensä palkitseminen silloin tällöin kovan suorituksen jälkeen ei kaada maailmaa.