Teinit hakivat pihamaalle lentäneen jalkapallon – asukas raivostui

Viihdeuutiset · Annika Kela

Urheilukentän vieressä asusteleva mies oli hermostunut nähdessään takapihallaan teinejä Hovessa, Englannissa. Jalkapalloa pelanneet pojat olivat vahingossa potkaisseet pallon miehen pihaan ja kun kukaan ei vastannut ovikelloa soitettaessa, he olivat menneet pihaan omatoimisesti.

Kun asukas näki, että teinit kiipesivät aidan yli, alkoi hänellä luonnollisesti kiehua. Mies alkoi huutaa pojille ja seurasi heitä läheiselle urheilukentälle. Brittimies kertoi, että teinit olivat olleet hänen pihassaan luvatta ja heitä voisi syyttää murtovarkaudesta.

Pojat yrittivät selittää miehelle, että he olivat soittaneet ovikelloa pyytääkseen asukasta tuomaan pallon. Mies ei hyväksynyt poikien selitystä. Erikoinen tilanne on tallentunut videolle.