Valtava jääpala putosi taivaalta katon läpi – sitten paljastui oksettava syy

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eläkkeellä oleva englantilaispariskunta oli herännyt aamulla kovaääniseen pamaukseen Melkshamissa. Keith ja Ruth Mead vetivät aamutakit ylleen ja juoksivat talostaan pihalle, sillä he luulivat, että tiellä oli tapahtunut auto-onnettomuus.

Pihalla heitä odotti yllätys, sillä ulko-oven eteen oli pudonnut rikkoutuneita kattotiiliä. Ullakolta Keith löysi suuren jäisen kimpaleen, joka oli syöksynyt katosta läpi tehden siihen suuren reiän. Pian pariskunta oivalsi, että jää oli peräisin talon yllä lentäneestä matkustajalentokoneesta.

Tarkasteltuaan jäämöhkälettään tarkemmin he huomasivat siinä keltaista ja ruskeaa väriä. Eläkeläisten katon oli tuhonnut jäinen kasa ulostetta. Mirror-lehden mukaan Keith on joutunut pakastamaan vahingonaiheuttajan, sillä vakuutusyhtiö haluaa todisteita onnettomuudesta. Näillä näkymin vakuutus korvaa jäisen ulosteen aiheuttamat vauriot.