Haiseeko keittiössä pahalta? Tämä niksi auttaa nopeasti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teitpä sitten kaalikeittoa tai kalaruokia, saattaa keittiössä leijailla hieman ikävä haju myös kokkaamista seuraavana päivänä. Onneksi maailma on täynnä oman elämänsä marttoja, jotka jakavat kodinhoitovinkkejään auliisti myös muille. Tähänkin ongelmaan löytyy apu etikasta.

Etikka on monipuolinen aine, jota voi käyttää kokonaisvaltaisesti kodin eri askareissa. Etikka toimii erinomaisena hajunpoistajana myös pyykin seassa, mikäli ei halua turruttaa aistejaan voimakastuoksuisilla huuhteluaineilla. Etikan avulla saa myös keittiön hajuttomaksi.

Pane paistinpannuun liraus eikkaa ja aseta liedelle keskilämmölle. Sammuta liesi, kun etikka alkaa hiljalleen kuplia. Heitä sen jälkeen etikka pois. Vaikka keittiö saattaa aluksi tuoksua etikalta, häviää sen haju nopeammin kuin aiemmin vaivannut löyhkä, Pure Wow -sivusto lupaa.