Malli raivostui photoshoppauksestaan – julkaisi ennen ja jälkeen -kuvat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tiukkasanainen näyttelijä ja malli Zendaya on erittäin tuohtunut lehtikuvausten jälkimainingeissa. Hänen valmiiksi upeaa ulkonäköään on muokattu rajulla kuvakäsittelyllä. Zendaya on 19-vuotias.

Topakka nainen oli ollut Puerto Ricossa Modeliste-lehden kuvauksissa. Hän järkyttyi nähdessään lopulliset kuvat itsestään. Naisen reidet oli kavennettu ja uumaa pienennetty. Hän julkaisi vertailukuvan Instagramissa. Zendayan kuvat käsiteltiin myöhemmin uudelleen hänen pyynnöstään aidomman näköiseksi.

– Nämä asiat luovat naisille paineita itsetunnon kanssa. Tällä tavalla luodaan epärealistisia kauneusihanteita. Kaikki jotka tuntevat minut tietävät, että puolusta rehellistä ja aitoa itserakkautta, Zendaya kommentoi kuvia.

Kuva, jonka Zendaya (@zendaya) julkaisi