Malli raivostui photoshoppauksestaan – julkaisi ennen ja jälkeen -kuvat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tiukkasanainen näyttelijä ja malli Zendaya on erittäin tuohtunut lehtikuvausten jälkimainingeissa. Hänen valmiiksi upeaa ulkonäköään on muokattu rajulla kuvakäsittelyllä. Zendaya on 19-vuotias.

Topakka nainen oli ollut Puerto Ricossa Modeliste-lehden kuvauksissa. Hän järkyttyi nähdessään lopulliset kuvat itsestään. Naisen reidet oli kavennettu ja uumaa pienennetty. Hän julkaisi vertailukuvan Instagramissa. Zendayan kuvat käsiteltiin myöhemmin uudelleen hänen pyynnöstään aidomman näköiseksi.

– Nämä asiat luovat naisille paineita itsetunnon kanssa. Tällä tavalla luodaan epärealistisia kauneusihanteita. Kaikki jotka tuntevat minut tietävät, että puolusta rehellistä ja aitoa itserakkautta, Zendaya kommentoi kuvia.

Kuva, jonka Zendaya (@zendaya) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat